Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üniversite konuşmak

Rüyada üniversite konuşmak

Rüyada üniversite konuşmak kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, kısa süre içinde engelleneceğine, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, mutluluğun günden güne daha da artacağına delalettir.

Rüyada üniversite konuşmak gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan da yeni gelişmelere açıksınız.

Rüyada üniversite konuşmak verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada üniversite ismi görmek ismini herkese duyuracağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine delalettir.

Rüyada üniversiteli olduğunu görmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına işarettir.

Rüyada üniversite sınavını kaybetmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada üniversite öğrencisi olduğunu görmek özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, çok sıkıntı çekeceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada üniversiteye gittiğini görmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada üniversite sınavını görmek eşlerinin kapanacağına, dik durmaya çalışacağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına tabir olunur.

Rüyada üniversitede görmek ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments