Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üniversite sınavına geç kalmak

Rüyada üniversite sınavına geç kalmak

Rüyada üniversite sınavına geç kalmak hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada üniversite sınavına geç kalmak gördüyseniz:

  • Bazı karışık durumlar yeni hamleler , değişiklikler yapmanızı ya da taşınmanızı gerektirebilir.

Rüyada üniversite sınavına geç kalmak manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, ferah düzeyinin yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sınava geç kalmak yeni alanlara yöneleceğine, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına delalet eder.

Rüyada sınav geç kalmak eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sınava geç kaldığını görmek hatalarını fark edeceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine işaret eder.

Rüyada sınava geç kalmak ve girememek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada üniversite sınavına hazırlanmak ticarete atılacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada üniversitede sınav olmak aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada üniversite sınavından yüksek puan almak elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments