Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üniversiteden mezun olmak

Rüyada üniversiteden mezun olmak

Rüyada üniversiteden mezun olmak rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, işlerinde başarılı olacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada üniversiteden mezun olmak gördüyseniz:

  • Yapabileceklerinizi, beklentilerinizi veya nelere müsade edip nelere edemeyeceğinizi açıkça göstermek durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada üniversiteden mezun olmak başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına işaret eder.

Rüyada mezun olduğum okulu görmek işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına yorulur.

Rüyada okuldan mezun olduğunu görmek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezun olamamak elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine alamet eder.

Rüyada mezun olmadığını görmek yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine tabir olunur.

Rüyada bir okuldan mezun olmak sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, dertlerin artacağına, kurulu bir düzene sahip olacağına inanılır.

Rüyada okuldan mezun olamamak her anlamda feraha kavuşacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına işaret eder.

Rüyada mezun olmak iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments