Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üniversitede kazanmak

Rüyada üniversitede kazanmak

Rüyada üniversitede kazanmak yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, rüya sahibinin içine kapanacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada üniversitede kazanmak gördüyseniz:

  • Yanlışlıkla söyleyeceğiniz sözler veya yanlış anlaşılan cümleler ilişkilerde sıkıntı yaratabilir.

Rüyada üniversite kazandığını duymak rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine inanılır.

Rüyada istediğin üniversiteyi kazanmak başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, rızık elde edeceğine işarettir.

Rüyada çocuğunun üniversiteyi kazandığını görmek alanında marka bir isim olacağına, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının üniversite kazandığını görmek emeklerinin karşılığını göreceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada üniversitede kazanmak melanetli olayların arka arkaya geleceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının üniversiteyi kazandığını görmek sağlıklı bir ömür süreceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine inanılır.

Rüyada başkasının üniversite kazandığını görmek karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, içinin ve kafasının da rahat edeceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına işarettir.

Rüyada üniversite sınavını kazandığını görmek güzel haberler alınacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments