Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının üniversiteyi kazandığını görmek

Rüyada arkadaşının üniversiteyi kazandığını görmek

Rüyada arkadaşının üniversiteyi kazandığını görmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, şansının kendinden yana olacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının üniversiteyi kazandığını gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu veya yeteneklerinizi daha iyi kullanmanıza olanak sağlayacak değişiklikleri kapsayan başlıklarda farklı kararlar alabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının üniversiteyi kazandığını görmek maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının üniversite kazandığını görmek kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada üniversite kazanmak düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada üniversite sınavını kazandığını görmek hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, her geçen gün daha profesyonel olacağına tabir olunur.

Rüyada üniversite kazandığını duymak yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada başkasının üniversite kazandığını görmek hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun üniversiteyi kazandığını görmek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, doğruluğu bulacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada istediğin üniversiteyi kazanmak sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments