Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üniversite kazandığını duymak

Rüyada üniversite kazandığını duymak

Rüyada üniversite kazandığını duymak dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına alamet eder.

Rüyada üniversite kazandığını duymak gördüyseniz:

  • Kullanmadığınız şeyleri satabilirsiniz.

Rüyada üniversite kazandığını duymak başarı için yılmadan çalışılacağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına tabir olunur.

Rüyada üniversite kazanmak şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, kazançlı bir döneme girileceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının üniversite kazandığını görmek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada üniversite sınavını kazandığını görmek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, hayatının bir anda cennete döneceğine, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine tabir olunur.

Rüyada kardeşinin üniversite kazandığını görmek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun üniversiteyi kazandığını görmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, şansın döneceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine inanılır.

Rüyada üniversitede kazanmak daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, hiç hesapta olmayan bir seyahate yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının üniversite kazandığını görmek çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments