Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının üniversite kazandığını görmek

Rüyada başkasının üniversite kazandığını görmek

Rüyada başkasının üniversite kazandığını görmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada başkasının üniversite kazandığını gördüyseniz:

  • Romantik jestler olumlu algılanabilir.

Rüyada istediğin üniversiteyi kazanmak kısmetinin kendinden yana olacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada üniversite sınavını kazanmak ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, korkularının üzerine gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada üniversite kazanmak asla dert yüzü görmeyeceğine, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına işaret eder.

Rüyada kardeşinin üniversite kazandığını görmek toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının üniversite kazandığını görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada üniversite kazandığını duymak sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, endişelerinin son bulacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının üniversiteyi kazandığını görmek ömrünün de uzun olacağına, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızının üniversiteyi kazandığını görmek çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments