Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının üniversite kazandığını görmek

Rüyada arkadaşının üniversite kazandığını görmek

Rüyada arkadaşının üniversite kazandığını görmek maddi açıdan ferahlamaya, bazı sorunlar ile karşılaşacağına, onunla bir ömür mutlu olacağına, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının üniversite kazandığını gördüyseniz:

  • Seyahatler veya bazı diyaloglar belli kararlar almanızı ya da seçeneklerinizi arttırmanızı sağlayabilir.

Rüyada arkadaşının üniversiteyi kazandığını görmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının üniversite kazandığını görmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada üniversitede kazanmak yeni bir işte tartışma yaşanacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada üniversite sınavı kazanmak tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kardeşinin üniversite kazandığını görmek kolay yollardan kazanacağına, çok iyi atılımlar yapılacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına rivayet eder.

Rüyada üniversite kazandığını duymak sevap işlemek için uğraşacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine delalettir.

Rüyada üniversite sınavını kazanmak böylece geçim derdinin baş göstereceğine, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada üniversite kazanmak hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments