Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üniversite sınavını kazandığını görmek

Rüyada üniversite sınavını kazandığını görmek

Rüyada üniversite sınavını kazandığını görmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, zarara uğrayacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada üniversite sınavını kazandığını gördüyseniz:

  • Konular her neyse, hiç beklenilmedik bir şekilde hız kazanabilir veya ilerleme sağlayabilir.

Rüyada üniversite sınavını kazanmak sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine rivayet eder.

Rüyada üniversite sınavını kazandığını görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada üniversite sınavı kazanmak adını aklamayı başaracağına, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine delalet eder.

Rüyada üniversite kazandığını duymak başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, hem de iş hayatına yansıyacağına alamet eder.

Rüyada üniversiteyi kazanmak kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının üniversite kazandığını görmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun üniversiteyi kazandığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada istediğin üniversiteyi kazanmak attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments