Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istediğin üniversiteyi kazanmak

Rüyada istediğin üniversiteyi kazanmak

Rüyada istediğin üniversiteyi kazanmak çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, özellikle para konusunda şansının açılacağına, şeref ve haysiyetin artacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada istediğin üniversiteyi kazanmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızın işinizi etkilemesine izin vermeyin.

Rüyada istediğin üniversiteyi kazanmak başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının üniversiteyi kazandığını görmek deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada kardeşinin üniversite kazandığını görmek bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına rivayet eder.

Rüyada kızının üniversiteyi kazandığını görmek büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine tabir olunur.

Rüyada üniversitede kazanmak beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada üniversite kazandığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına işarettir.

Rüyada üniversite kazandığını duymak sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının üniversite kazandığını görmek dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments