Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üniversite kazandığını görmek

Rüyada üniversite kazandığını görmek

Rüyada üniversite kazandığını görmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, sorunlarını unutacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada üniversite kazandığını gördüyseniz:

  • Orijinal yatırımlar karlı sonuçlar doğurabilir.

Rüyada üniversite sınavını kazandığını görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, dolandırılacağına işaret eder.

Rüyada başkasının üniversite kazandığını görmek moralsiz ve düşünceli olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada üniversitede kazanmak güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, sevdiği birini kırmaya delalet eder.

Rüyada üniversiteyi kazanmak onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun üniversiteyi kazandığını görmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada istediğin üniversiteyi kazanmak yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, rahmete vesile olacak gelişmelere rivayet eder.

Rüyada üniversite kazandığını duymak dünyasının iyileşmesine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kızının üniversiteyi kazandığını görmek zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments