Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının üniversiteyi kazandığını görmek

Rüyada kızının üniversiteyi kazandığını görmek

Rüyada kızının üniversiteyi kazandığını görmek onu darda bırakmayacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, hasret giderileceğine, her zaman kötülük için çalışacağına, kazancının her gün daha fazla artacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına işaret eder.

Rüyada kızının üniversiteyi kazandığını gördüyseniz:

  • Esnek davranabilmeniz durumunda yeni olasılıklar sizi memnun edebilir.

Rüyada kızının üniversiteyi kazandığını görmek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, borç yüzünden uykuların kaçacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine delalet eder.

Rüyada çocuğunun üniversiteyi kazandığını görmek hastalıklarını yenmeyi başaracağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine işaret eder.

Rüyada üniversite sınavı kazanmak çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üniversite kazandığını duymak çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına işarettir.

Rüyada kardeşinin üniversite kazandığını görmek hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, karlı çıkacağına delalet eder.

Rüyada üniversite kazandığını görmek ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, eşlerin boşanacağına, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının üniversite kazandığını görmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada üniversitede kazanmak yaşadığı zorluğun biteceğine, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, sabit geliri olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments