Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üniversiteyi kazanmak

Rüyada üniversiteyi kazanmak

Rüyada üniversiteyi kazanmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine işaret eder.

Rüyada üniversiteyi kazanmak gördüyseniz:

  • Güçlü bir kişiliğiniz, insanlara yaptırım sağlayan yeteneneğiniz var.

Rüyada üniversite sınavını kazandığını görmek kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada başkasının üniversite kazandığını görmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada istediğin üniversiteyi kazanmak rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada üniversite sınavı kazanmak kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine alamet eder.

Rüyada üniversitede kazanmak yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına tabir olunur.

Rüyada üniversite kazandığını görmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, kısmetlerinin kapanacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada üniversite sınavını kazanmak yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızının üniversiteyi kazandığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments