Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üniversite kazanmak

Rüyada üniversite kazanmak

Rüyada üniversite kazanmak yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada üniversite kazanmak gördüyseniz:

  • Yalnız bir erkekseniz gözünüze kestirdiğiniz bayanı elde edebilirsiniz.

Rüyada arkadaşının üniversiteyi kazandığını görmek hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada üniversite sınavını kazandığını görmek mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, ilerleyemeyeceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine yorulur.

Rüyada üniversitede kazanmak sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına alamet eder.

Rüyada başkasının üniversite kazandığını görmek hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine rivayet eder.

Rüyada üniversite kazandığını görmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına yorulur.

Rüyada üniversite sınavını kazanmak yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine inanılır.

Rüyada üniversite sınavı kazanmak hayırlı ve güzel haberler alacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına alamet eder.

Rüyada kardeşinin üniversite kazandığını görmek isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, amacına ulaşabileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments