Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşinin üniversite kazandığını görmek

Rüyada kardeşinin üniversite kazandığını görmek

Rüyada kardeşinin üniversite kazandığını görmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, helal kazanca sahip olunacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kardeşinin üniversite kazandığını gördüyseniz:

  • Olayları hafife alabilir veya çok fazla abartabilirsiniz.

Rüyada kardeşinin üniversite kazandığını görmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, hayırlı kararlar verileceğine yorulur.

Rüyada üniversite sınavını kazandığını görmek çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada üniversite sınavını kazanmak huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine delalettir.

Rüyada üniversite kazandığını görmek şöhret ve itibar kazanacağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına inanılır.

Rüyada üniversite kazanmak ticarette şansının düşeceğine, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, kudreti ve cesareti bulacağına inanılır.

Rüyada istediğin üniversiteyi kazanmak üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun üniversiteyi kazandığını görmek onunla bir ömür mutlu olacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının üniversiteyi kazandığını görmek her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, anne baba dualarının alınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments