Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ülkeye gitmek

Rüyada ülkeye gitmek

Rüyada ülkeye gitmek kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, hayatını ailesine adayacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada ülkeye gitmek gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce planlarınızdan bahsetmenizde fayda var.

Rüyada yabancı ülke gitmek çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, başarıdan başarıya koşacağına delalettir.

Rüyada yabancı ülkeye gideceğini görmek refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka bir ülkeye gideceğini görmek uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada yabancı ülkeye gitmek zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok istediğin bir ülkeye gitmek mal ve para kazanılacağına, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada bilmediği bir ülkeye gitmek malını ve canını emniyete alacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada ülkeye gitmek daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına yorulur.

Rüyada bir ülkeye gitmek kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, neşe ve sağlıkla geçeceğine, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments