Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir ülkeye gitmek

Rüyada bir ülkeye gitmek

Rüyada bir ülkeye gitmek yaşanan yokluğun biteceğine, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, istediği başarıya kavuşacağına yorulur.

Rüyada bir ülkeye gitmek gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirleriniz artıyor.

Rüyada bir ülkeye gitmek stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, elinize para geçeceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçakla yabancı ülkeye gitmek sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada uçakla başka ülkeye gitmek çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, keyfin bozulacağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bilmediği bir ülkeye gitmek malından ve parasından ziyan edeceğine, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, yeni işler peşinde koşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada müslüman ülkeye gitmek ticaret sektörüne atılacağına, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada uzak bir ülkeye gitmek hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, günahlarından tövbe etmeye inanılır.

Rüyada çok istediğin bir ülkeye gitmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, maddi sıkıntıların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada yabancı ülkeye gideceğini görmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments