Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı ülkeye gideceğini görmek

Rüyada yabancı ülkeye gideceğini görmek

Rüyada yabancı ülkeye gideceğini görmek karşılığını bulacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına yorulur.

Rüyada yabancı ülkeye gideceğini gördüyseniz:

  • Ekip çalışmalarına veya grup aktivitelerine uyumlu bir profil çizmeye çalışmanızda yarar var.

Rüyada uçakla yabancı ülkeye gitmek kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine inanılır.

Rüyada yabancı ülke gitmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı ülkeye gitmek esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, işlerin artacağına, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yabancı bir ülkeye gitmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, yeni iş kollarına girileceğine alamet eder.

Rüyada yabancı ülkeye gideceğini görmek kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini yabancı ülkede görmek destek göreceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, aile içindeki huzurun kaçacağına işaret eder.

Rüyada yabancı bir ülkede okumak eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada yabancı ülkeden birini görmek yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments