Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilmediği bir ülkeye gitmek

Rüyada bilmediği bir ülkeye gitmek

Rüyada bilmediği bir ülkeye gitmek kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, yolunda giden hayatın bozulacağına, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bilmediği bir ülkeye gitmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan gerçeklerle son bir kez mücadele edebilir veya artık daha fazla yorulmayıp her şeyi geride bırakabilirsiniz.

Rüyada başka ülkeye gitmek bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, hayatın temposunun yükseleceğine inanılır.

Rüyada bir başka ülkeye gitmek musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına yorulur.

Rüyada bilmediği bir ülkeye gitmek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına rivayet eder.

Rüyada başka ülkeye tatile gitmek mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine inanılır.

Rüyada yabancı ülke gitmek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına rivayet eder.

Rüyada başka bir ülkeye gezmeye gitmek Allah’ın sevgisini kazanacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada uçakla yabancı ülkeye gitmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzak bir ülkeye gitmek tüm hayatının durma noktasına geleceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, imkânsızı başaracağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments