Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir ülkeye gideceğini görmek

Rüyada başka bir ülkeye gideceğini görmek

Rüyada başka bir ülkeye gideceğini görmek elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine alamet eder.

Rüyada başka bir ülkeye gideceğini gördüyseniz:

  • Grup aktiviteleri veya ekip çalışmaları ya da iş bölümünün faydasını görebilirsiniz.

Rüyada başka ülkelere gitmek yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada başka ülkeye tatile gitmek rüya sahibinin kazancının artacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine işarettir.

Rüyada uçakla başka bir ülkeye gitmek tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına rivayet eder.

Rüyada başka bir ülkeye gideceğini görmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada başka bir ülkeye gitmek kısmetinin artacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka bir ülkeye gezmeye gitmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada başka ülkeye gitmek çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, istediği arabaya bineceğine, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine inanılır.

Rüyada başka bi ülkeye gitmek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments