Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok istediğin bir ülkeye gitmek

Rüyada çok istediğin bir ülkeye gitmek

Rüyada çok istediğin bir ülkeye gitmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, yalnız hissetmeye işaret etmektedir.

Rüyada çok istediğin bir ülkeye gitmek gördüyseniz:

  • Açık fikirli olmalısınız.

Rüyada çok istediğin bir ülkeye gitmek hayallerine kavuşacağına, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına delalettir.

Rüyada uzak bir ülkeye gitmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, kısmetin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı ülke gitmek yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka bir ülkeye gideceğini görmek içsel güvensizliklerinize, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına işaret eder.

Rüyada uçakla başka bir ülkeye gitmek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada başka bir ülkeye gitmek hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine işaret eder.

Rüyada bir ülkeye gitmek işveren koltuğunda oturacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine inanılır.

Rüyada başka ülkeye gitmek nasiplerini alacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments