Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçuşan perde görmek

Rüyada uçuşan perde görmek

Rüyada uçuşan perde görmek güç ve para kaybedeceğine, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, girilen işlerde şansın yüksek olacağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine yorulur.

Rüyada uçuşan perde gördüyseniz:

  • Sizden yararlanmak isteyen insanları farketmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada uçuşan perde görmek büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, harcama gücünün artacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçan perde görmek başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, yüküne ortak olacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına delalettir.

Rüyada pencere perdesi görmek geçim kaygısı duymayacağına, farklı iş kollarına ulaşacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boncuklu perde görmek eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına delalettir.

Rüyada siyah perde görmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada ipek perde görmek engellerin ortadan kalkacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kapalı perde görmek iyileşeceğine, anne baba duaları alınacağına, kendi işine sahip olacağına delalettir.

Rüyada tül perde satın almak rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments