Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boncuklu perde görmek

Rüyada boncuklu perde görmek

Rüyada boncuklu perde görmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, işinde zarar edeceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine alamet eder.

Rüyada boncuklu perde gördüyseniz:

  • O kişi, sizin yardım elini uzatmanızı bekliyor.

Rüyada boncuklu perde görmek huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada boncuklu bilezik görmek konfor içinde yaşayacağına, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına rivayet eder.

Rüyada boncukların dağıldığını görmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine yorulur.

Rüyada boncuklu elbise giymek uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada boncuk işleme görmek gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada dizili boncuk görmek iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada boncuk yüzük görmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçta boncuk görmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments