Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ipek perde görmek

Rüyada ipek perde görmek

Rüyada ipek perde görmek aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, böylece işlerini yoluna sokacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine delalettir.

Rüyada ipek perde gördüyseniz:

  • Belki de, kazanmanızı sağlayacak bir yol bulabilirsiniz.

Rüyada ipek perde görmek uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ipek kozası görmek asla harama bulaşmayacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine tabir olunur.

Rüyada ipek havlu görmek işinin başından ayrılmayacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ipek kıyafet giymek sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz ipek elbise giymek maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada mavi ipek elbise giymek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, de rahatının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada ipek elbise almak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına yorulur.

Rüyada ipek çorap giymek böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments