Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tül perde satın almak

Rüyada tül perde satın almak

Rüyada tül perde satın almak bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, zararlarını telafi edeceğine, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada tül perde satın almak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin düşüncelerindeki olumlu ya da olumsuz yönleri işaret etmeniz maddi manevi ufak kazanımlara neden olabilir.

Rüyada tül perde satın almak birçok kişinin yardımına koşulacağına, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına inanılır.

Rüyada perde tül görmek bolluk ve bereket göreceğine, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tül perde kesmek kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına delalettir.

Rüyada tül perde yıkamak büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, rızkının artacağına, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine delalettir.

Rüyada kirli tül perde görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına yorulur.

Rüyada tül perde kapatmak sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına işaret eder.

Rüyada mor tül perde görmek atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, dertlerin ve endişelerin son bulacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına delalet eder.

Rüyada beyaz tül perdenin yırtıldığını görmek hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments