Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan perde görmek

Rüyada uçan perde görmek

Rüyada uçan perde görmek saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, işlerinin düzene gireceğine, isyan edeceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına delalet eder.

Rüyada uçan perde gördüyseniz:

  • Yeni yetenekler edinmeniz veya verdiğiniz hizmetleri geliştirmeniz durumunda hayatınızı kazanma biçiminizde olumlu değişiklikler olabilir.

Rüyada uçan perde görmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada uçuşan perde görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına işarettir.

Rüyada dikilmiş perde görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada perdeyi açtığını görmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tül perde aldığını görmek işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada stor perde görmek çok daha iyi bir konuma geleceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koyu renk perde görmek olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına tabir olunur.

Rüyada perdelik kumaş görmek tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments