Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencere perdesi görmek

Rüyada pencere perdesi görmek

Rüyada pencere perdesi görmek alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada pencere perdesi gördüyseniz:

  • Bazı gerekli alışverişler yapabilirsiniz.

Rüyada pencere ve perde görmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pencere perde görmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada pencere perdesi görmek ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada perdesiz pencere görmek yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada pencereye perde takmak yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine işaret etmektedir.

Rüyada pencerenin perdesini açmak deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, iyi anlaşacağına rivayet eder.

Rüyada pencerede beyaz perde görmek aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, yokluk ve fakirlik göreceğine, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada perdeli pencere görmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments