Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapalı perde görmek

Rüyada kapalı perde görmek

Rüyada kapalı perde görmek çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, şansın açılacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine yorulur.

Rüyada kapalı perde gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verebilir, sadakatinizi gösterme şansı bulabilir veya belli konularda anlaşmalar yapabilirsiniz.

Rüyada kapalı perde görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada açık kızı kapalı görmek kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapalı bir bayan görmek işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına işarettir.

Rüyada kapalı bir yerden çıkmak can sıkıntısının sona ereceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başı kapalı birini açık görmek eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, problemlerle baş etmekte zorlanacağına delalettir.

Rüyada kapalı tünel görmek malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine alamet eder.

Rüyada kapalıyken açıldığını görmek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına alamet eder.

Rüyada başı kapalı olduğunu görmek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments