Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah perde görmek

Rüyada siyah perde görmek

Rüyada siyah perde görmek birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, yeni ev eşyaları alınacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, can sıkıcı haberler almaya, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah perde gördüyseniz:

  • Diğerlerine yapacağınız yardımlar boşa gitmeyecek.

Rüyada siyah beyaz perde görmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerini yoluna koyacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına delalet eder.

Rüyada siyah perde görmek hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına yorulur.

Rüyada siyah tül perde görmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada perde diktirdiğini görmek özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, geç de olsa huzura erileceğine işarettir.

Rüyada mavi perde görmek kazancının artacağına,, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına işarettir.

Rüyada kirli tül perde görmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz perde satın almak huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, yalnız kalınacağına işaret eder.

Rüyada yeni perde takmak sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, dinde tartışmaya işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments