Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumun kenarında yürümek

Rüyada uçurumun kenarında yürümek

Rüyada uçurumun kenarında yürümek sıkıntılarına ortak olacağına, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, en küçük sorunda parlayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada uçurumun kenarında yürümek gördüyseniz:

  • Aniden, sağlıkla, geçmişten gelen konularla veya işle ilgili bazı olaylarla başa çıkmanızı sağlayabilecek kolay bir metot ortaya çıkabilir.

Rüyada uçurumun kenarında yürümek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına inanılır.

Rüyada uçurum kenarından yürümek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçurum kenarında yürümek sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarından yürümek sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, aile içinde bazı gerginlikler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini uçurum kenarında görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, az da olsa feraha çıkılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarında namaz kılmak geleceğe dair planlar yapacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına tabir olunur.

Rüyada uçurum kenarı görmek büyük bir karar verileceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, şansın yüzüne güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabayla uçurum kenarına gelmek kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments