Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumun kenarında namaz kılmak

Rüyada uçurumun kenarında namaz kılmak

Rüyada uçurumun kenarında namaz kılmak işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, hakkında iyi yorumlar yapılacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarında namaz kılmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle belli konularda yanlış anlamalara bağlı problemler yaşayabilirsiniz.

Rüyada uçurum kenarında namaz kılmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarında namaz kılmak sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, dertlerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada dere kenarında namaz kılmak hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada yol kenarında namaz kılmak hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada göl kenarında namaz kılmak karanlıkların aydınlanacağına, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına işaret eder.

Rüyada nehir kenarında namaz kılmak başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, sevilen ve sayılan biri olunacağına alamet eder.

Rüyada su kenarında namaz kılmak aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, kötü olayların meydana geleceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada deniz kenarında namaz kılmak hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments