Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayla uçurum kenarına gelmek

Rüyada arabayla uçurum kenarına gelmek

Rüyada arabayla uçurum kenarına gelmek aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına inanılır.

Rüyada arabayla uçurum kenarına gelmek gördüyseniz:

  • Hayatınızda hareket arıyorsunuz.

Rüyada arabayla uçurum kenarına gelmek itibarda meydana gelecek değişikliğe, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, tüm gözleri üzerinde toplayacağına delalettir.

Rüyada arabayla uçurumun kenarına gelmek birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine delalet eder.

Rüyada uçurumun kenarına gelmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına delalet eder.

Rüyada uçurumun kenarında araba görmek elinin darlıktan kurtulacağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına delalettir.

Rüyada uçurum kenarında araba görmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, işlerinin düşeceğine rivayet eder.

Rüyada uçurumun kenarından arabayla geçmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arabayla uçurumun kenarında durmak borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına tabir olunur.

Rüyada uçurumun kenarında araba sürmek sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments