Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini uçurum kenarında görmek

Rüyada kendini uçurum kenarında görmek

Rüyada kendini uçurum kenarında görmek parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, lüks, konfor içinde olacağına, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, gönlünce bir hayat süreceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini uçurum kenarında gördüyseniz:

  • Sağlığınıza dikkat edin.

Rüyada uçurumun kenarına gelmek işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçurum kenarında araba görmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada uçurum kenarında ev görmek bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada uçurumun kenarından yürümek hayatının ve planlarının bozulacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, işinde verimsiz olacağına delalet eder.

Rüyada uçurum kenarı görmek bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, bilgi sahibi olacağına, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine işarettir.

Rüyada uçurum kenarından yürümek boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine rivayet eder.

Rüyada uçurumun kenarında durmak güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına işaret eder.

Rüyada arabayla uçurumun kenarına gelmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments