Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurum kenarında yürümek

Rüyada uçurum kenarında yürümek

Rüyada uçurum kenarında yürümek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, malının artmasını sağlayacağına, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada uçurum kenarında yürümek gördüyseniz:

  • Tanımadığınız kimselerle duygusal, iş ya da arkadaşlık, hangi türden olursa olsun ilişki geliştirmekten kaçınmalısınız.

Rüyada uçurumun kenarından yürümek bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, yeni bir ilişkiye başlanacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine inanılır.

Rüyada uçurum kenarından yürümek verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçurumun kenarında yürümek kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, işlerin artacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçurum kenarında yürümek yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçurum kenarında deniz görmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada uçurum kenarında araba görmek çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına delalet eder.

Rüyada uçurum kenarından geçmek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada uçurum kenarında durmak dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments