Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumun kenarından yürümek

Rüyada uçurumun kenarından yürümek

Rüyada uçurumun kenarından yürümek böylece aynı hataları yapmayacağına, zamanla daha çok para elde edeceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, maddi olarak zarar edileceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, mutsuz ve hasta olacağına tabir olunur.

Rüyada uçurumun kenarından yürümek gördüyseniz:

  • Parayla karşı olan tutumuzu yeniden gözden geçirin.

Rüyada uçurumun kenarında yürümek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına tabir olunur.

Rüyada uçurum kenarından yürümek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Rüyada uçurum kenarında yürümek bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarından yürümek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçurum kenarında uyumak karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine işarettir.

Rüyada uçurumun kenarından düşmek satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini uçurum kenarında görmek çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına işaret eder.

Rüyada uçurum kenarında deniz görmek eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, şöhret ve itibar kazanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments