Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurum kenarından yürümek

Rüyada uçurum kenarından yürümek

Rüyada uçurum kenarından yürümek ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, rahatının yerine geleceğine, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sorunlarının biteceğine, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, aksiliklerin aşılacağına işaret eder.

Rüyada uçurum kenarından yürümek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın bilerek yada bilmeyerek, bir işinizi engellemesi mümkündür.

Rüyada uçurum kenarında yürümek sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına işarettir.

Rüyada uçurumun kenarında yürümek eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına inanılır.

Rüyada uçurumun kenarından yürümek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine yorulur.

Rüyada uçurum kenarından yürümek aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçurum kenarında ev görmek işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada uçurum kenarında olduğunu görmek sorunların aşılacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına işaret eder.

Rüyada uçurumun kenarında araba görmek hastalıkların kalmayacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçurum kenarında araba görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments