Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını uçurum kenarında görmek

Rüyada başkasını uçurum kenarında görmek

Rüyada başkasını uçurum kenarında görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, büyük işlerin ortaya konulacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, dertlerin ve zorlukların da biteceğine inanılır.

Rüyada başkasını uçurum kenarında gördüyseniz:

  • Ne yapılacağı üzerine düşünerek zaman kaybetmek yerine artık harekete geçmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada birini uçurum kenarında görmek sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine rivayet eder.

Rüyada arabayla uçurumun kenarına gelmek kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına rivayet eder.

Rüyada arabayla uçurum kenarına gelmek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına alamet eder.

Rüyada uçurum kenarında oturmak aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına işaret eder.

Rüyada uçurumun kenarında görmek zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Rüyada uçurumun kenarından düşmek aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, toplum içindeki saygınlığının artacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine inanılır.

Rüyada uçurumun kenarında olduğunu görmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarında olmak yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments