Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumun kenarında asılı kalmak

Rüyada uçurumun kenarında asılı kalmak

Rüyada uçurumun kenarında asılı kalmak hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, ilerledikçe ilerleyeceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarında asılı kalmak gördüyseniz:

  • Kafanızda bazı amaç, hedef veya hayalleriniz olabilir.

Rüyada uçurumun kenarında asılı kalmak sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, şansının kendisinden yana olacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına inanılır.

Rüyada uçurumda asılı kalmak sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, iyi huylar edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerde asılı kalmak işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına işaret eder.

Rüyada ağaçta asılı kalmak moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, kem gözlere geleceğine, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına delalettir.

Rüyada balkonda asılı kalmak iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına inanılır.

Rüyada yüksekte asılı kalmak rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavanda asılı kalmak istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada havada asılı kalmak deyim yerindeyse elinin döneceğine, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, kişisel problemlerini çözeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments