Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumun kenarına gelmek

Rüyada uçurumun kenarına gelmek

Rüyada uçurumun kenarına gelmek yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına inanılır.

Rüyada uçurumun kenarına gelmek gördüyseniz:

  • Dostlar tarafından sevildiğinizi hissetmek onların yanında enerji tutumunuzla yeni projeler üretmek size çok büyük keyif verecek.

Rüyada arabayla uçurumun kenarına gelmek ters giden işlerin düzeleceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada uçurumun kenarına gelmek kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada arabayla uçurum kenarına gelmek ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada uçurumun kenarında tutunmak belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına inanılır.

Rüyada uçurum kenarında namaz kılmak rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarında araba görmek ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçurum kenarında oturmak kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine yorulur.

Rüyada uçurumun kenarında uyumak tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments