Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumun kenarında uyumak

Rüyada uçurumun kenarında uyumak

Rüyada uçurumun kenarında uyumak güzel bir döneme girileceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada uçurumun kenarında uyumak gördüyseniz:

  • Duygularınızın önüne geçmenizde engeller olabilir.

Rüyada uçurumun kenarında uyumak sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada uçurum kenarında uyumak yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçurumun kenarından geçmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına tabir olunur.

Rüyada uçurum kenarında oturmak yaşamın kolaylaşacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  rivayet etmektedir.

Rüyada birini uçurumun kenarında görmek çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, adının fesada karışacağına, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına işarettir.

Rüyada uçurumun kenarında asılı kalmak aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasını uçurum kenarında görmek insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçurum kenarında birini görmek şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments