Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini uçurumun kenarında görmek

Rüyada birini uçurumun kenarında görmek

Rüyada birini uçurumun kenarında görmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini uçurumun kenarında gördüyseniz:

  • Dış etkenlere takılmamalısınız.

Rüyada uçurumun kenarında araba sürmek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, zorlukların son bulacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarına gelmek asosyal bir insan haline geleceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına işaret etmektedir.

Rüyada uçurum kenarında olmak hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada uçurum kenarında deniz görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine işaret eder.

Rüyada uçurumun kenarında ev görmek hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına tabir olunur.

Rüyada uçurum kenarında namaz kılmak iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine inanılır.

Rüyada uçurumun kenarında oturmak askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine alamet eder.

Rüyada uçurumun kenarında uyumak bolluğun ve bereketin artacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments