Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumun kenarından geçmek

Rüyada uçurumun kenarından geçmek

Rüyada uçurumun kenarından geçmek sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarından geçmek gördüyseniz:

  • Her şeyi kendi başınıza halledemezsiniz veya her şeyi kendinize isteyemezsiniz.

Rüyada uçurumun kenarından geçmek arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, zevkli ve güzel hale geleceğine, şanslı günlerin kapıda olduğuna alamet eder.

Rüyada uçurumun kenarından arabayla geçmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada uçurum kenarından geçmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada uçurumun kenarında araba sürmek özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada uçurum kenarında durmak iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, yeni kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabayla uçurumun kenarında durmak deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına rivayet eder.

Rüyada uçurumun kenarında oturmak faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçurum kenarından yürümek kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, mutluluğunun zedeleneceğine, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments