Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurum kenarında uyumak

Rüyada uçurum kenarında uyumak

Rüyada uçurum kenarında uyumak maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçurum kenarında uyumak gördüyseniz:

  • Komedi filmlerindeki aksi ihtiyarlar gibi davranmaya eğilimlisiniz.

Rüyada uçurum kenarında uyumak takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada uçurumun kenarında uyumak elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yaşama olan inancını tazeleyeceğine işarettir.

Rüyada uçurum kenarında olmak işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, Allah’ın yolundan gideceğine işaret eder.

Rüyada arabayla uçurumun kenarında durmak mallarının ve parasının bereketinin artacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada uçurumun kenarında araba görmek isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, hep onlara layık olmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarında tutunmak iş yerinde çok zarar edileceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini uçurum kenarında görmek niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, işlerinin hemen hallolacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada uçurum kenarında olduğunu görmek huzura erileceğine, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, mesleğinde atılım yapacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments