Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumun kenarında oturmak

Rüyada uçurumun kenarında oturmak

Rüyada uçurumun kenarında oturmak geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, onunla yeniden kavuşacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarında oturmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda net fikirlere sahip olmadan veya belli girişimlerde bulunmadan önce beklemenizde fayda var.

Rüyada uçurum kenarında oturmak hayal kırıklığına uğratılacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına alamet eder.

Rüyada uçurumun kenarında oturmak komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, dürüst bir şekilde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada uçurumun kenarında namaz kılmak iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine işaret eder.

Rüyada uçurum kenarından geçmek zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, gülen yüzünün de solacağına alamet eder.

Rüyada uçurum kenarında yürümek uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura delalet eder.

Rüyada uçurum kenarında olmak eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçurum kenarından kurtulmak çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine işarettir.

Rüyada başkasını uçurum kenarında görmek takdir edilip her konuda destek göreceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, bahtının güzelleşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments