Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurum kenarından kurtulmak

Rüyada uçurum kenarından kurtulmak

Rüyada uçurum kenarından kurtulmak sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada uçurum kenarından kurtulmak gördüyseniz:

  • Hukuki, romantik, gayrimenkul ya da maddi başlıklı konuları daha detaylı şekilde ele alabilirsiniz.

Rüyada uçurumun kenarından kurtulmak geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçurum kenarından kurtulmak işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına alamet eder.

Rüyada uçurumun kenarında ev görmek kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarında yürümek kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına delalettir.

Rüyada uçurumun kenarında uyumak yeni başlangıçlar yapacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına inanılır.

Rüyada uçurum kenarından yürümek iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza yorulmaktadır.

Rüyada arabayla uçurumun kenarına gelmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarında durmak çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments