Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurum kenarında olmak

Rüyada uçurum kenarında olmak

Rüyada uçurum kenarında olmak çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada uçurum kenarında olmak gördüyseniz:

  • Her türlü konuda başarı görülüyor.

Rüyada uçurumun kenarına gelmek çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, üzerindeki yükten kurtulacağına, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada uçurumun kenarında durmak Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına inanılır.

Rüyada uçurumun kenarında araba görmek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçurum kenarında olmak başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına yorulur.

Rüyada uçurumun kenarında olmak kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarında oturmak ailesinden hayır göreceğine, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçurum kenarından geçmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada uçurumun kenarında olduğunu görmek iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments