Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumun kenarında görmek

Rüyada uçurumun kenarında görmek

Rüyada uçurumun kenarında görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, durumun değişmesine, huzurlu günlerin biteceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarında gördüyseniz:

  • Aklen veya fiziken sizi geliştirecek işlerle ilgilenmeniz özgüveninizin artmasını sağlayabilir.

Rüyada uçurum kenarı görmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada uçurum kenarından geçmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına delalet eder.

Rüyada uçurumun kenarına gelmek sorunlarının çözüme kavuşacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarında asılı kalmak istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, sahip olunan gücün kaybedileceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarında namaz kılmak karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada uçurumun kenarından yürümek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Rüyada uçurum kenarında olduğunu görmek son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçurum kenarından kurtulmak işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments