Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurum kenarında olduğunu görmek

Rüyada uçurum kenarında olduğunu görmek

Rüyada uçurum kenarında olduğunu görmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, hasta ise şifa bulacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada uçurum kenarında olduğunu gördüyseniz:

  • Hayatınızda yeni bir şeyler olabilir.

Rüyada uçurum kenarında oturmak atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada uçurumun kenarında olduğunu görmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarında uyumak rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, bahtının da çok parlak olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarından düşmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarında yürümek amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, güzel günlerinin geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini uçurum kenarında görmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yıpranacağına, strese gireceğine delalettir.

Rüyada arabayla uçurum kenarına gelmek kariyerinde atılım yapacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine delalet eder.

Rüyada uçurum kenarında birini görmek asla harama bulaşmayacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments