Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan karşıya atlamak

Rüyada uçurumdan karşıya atlamak

Rüyada uçurumdan karşıya atlamak kişinin can derdine düşeceğine, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, çarelere kavuşacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, geçim sıkıntısının biteceğine rivayet eder.

Rüyada uçurumdan karşıya atlamak gördüyseniz:

  • Eskisi kadar faydalı veya verimli olmayan ilişkileri, işleri ya da planları bir kenara bırakıp, yeni bağlantılar, birliktelikler, iş birlikleri veya yapılanmalar içerisine girmek isteyebilirsiniz.

Rüyada uçurumdan karşıya atlamak sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada uçurumdan karşıya geçmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına delalet eder.

Rüyada karşıdan karşıya atlamak işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten karşıya atlamak büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karşıya atlamak düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, zenginliğinin süreceğine delalettir.

Rüyada uçurumdan atlamak parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, kötü gününden de geri duracağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçurum atlamak ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle uçurumdan atlamak bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, aile saadetinin de artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments