Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle uçurumdan atlamak

Rüyada sevgiliyle uçurumdan atlamak

Rüyada sevgiliyle uçurumdan atlamak parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine yorulur.

Rüyada sevgiliyle uçurumdan atlamak gördüyseniz:

  • Hayal gücünüzü zorlayacak yollarda ilerleyebilir, yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Rüyada sevgiliyle uçurumdan atlamak hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçurumdan denize atladığını görmek bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına alamet eder.

Rüyada uçurumdan suya atlamak uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına inanılır.

Rüyada uçurumdan karşıya atlamak insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına inanılır.

Rüyada uçurumdan denize atlamak disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, helal ve geniş rızık elde edeceğine, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının uçurumdan atladığını görmek uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, gelirinin daimi olacağına, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada uçurum atlamak işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arabayla uçurumdan atlamak sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments